Τοποθεσία

Ο παραδοσιακός ξενώνας Αθέατον βρίσκεται στο κέντρο της παλιάς πόλης του Ναυπλίου, στο νομό Αργολίδας, στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Πελοποννήσου. Η διαδρομή από την Αθήνα στο Ναύπλιο διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα με το αυτοκίνητο, από το λιμάνι της Πάτρας η απόσταση οδικώς είναι γύρω στις 3 ώρες και από την Καλαμάτα περίπου 2 ώρες.

Παρακαλώ ελέγξετε το χάρτη της Google για να δείτε την ακριβή τοποθεσία μας και για να λάβετε κατευθυντήριες οδηγίες για το πως θα φτάσετε οδικώς χρησιμοποιώντας την πιο συμφέρουσα διαδρομή.

Εναλλακτικά, εάν σκέφτεστε να ταξιδέψετε με τρένο ή λεωφορείο, τότε ανατρέξτε παρακαλώ στους ακόλουθους συνδέσμους για να δείτε τα δρομολόγια και τις τιμές των εισιτηρίων.

 www.trainose.gr – Greek National Railway website

 www.ktel-argolidas.gr – Peloponnese Bus Website

Μπορείτε να επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα των ΚΤΕΛ Ισθμού για τις διαδρομές σας σε όλους τους νομούς της Πελοποννήσου.

Εάν θα επιθυμούσατε, με την άφιξη σας στην Ελλάδα, να σας οργανώσουμε τη μεταφορά με ταξί στην πανσιόν Αθέατον, θα ήμασταν στην ευχάριστη θέση να το αναλάβουμε μέσω τοπικής εταιρείας ταξί. Εάν σκέφτεστε να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, θα χαρούμε πολύ να οργανώσουμε για λογαριασμό σας την ενοικίαση από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας θελήσετε, μέσω τοπικής εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων στο Ναύπλιο, με πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Παρακαλώ ρωτήστε μας για λεπτομέρειες.

 

Αποστάσεις

Ξενώνας Αθέατον – Αθήνα 130 χλμ

Ξενώνας Αθέατον – Θεσσαλονίκη 580 χλμ

Ξενώνας Αθέατον – Πάτρα 150 χλμ

Ξενώνας Αθέατον – Ισθμό της Κορίνθου 50 χλμ

Ξενώνας Αθέατον – Αρχαία Κόρινθος 50 χλμ

Ξενώνας Αθέατον – Μυκήνες 15 χλμ

Ξενώνας Αθέατον – Επίδαυρος 25 χλμ

 

GPS

Latitude : 37.5652227814864

Longitude : 22.7987122535706

Χάρτης